akhirnya, segalanya terbayar..

cuti dah mula memunculkan wajah, so jejari aku yang tak berapa nak runcing ni pun mulalah nak menggatal-gatal nak manja-manja balik dengan belog aku ni. kesian dia, sungguh kesian, gagal untk memahami si belog, tetapi hanya memahami kefahamanku je.. hehe. motif??? bukan apa, seminggu dua ni aku prefer lepas geram dekat game je, naseb baek dapat rumate yang memahami dan jenis sekepala main game..hehe. so, nak berblogging ni agak kurang sikit..huhu

okeh, sori termerepek sudah bha. bila dah cuti ni macam-macam pelan aku  nak buat kot. yang paling penting aku nak main kucing.. hihi. rindu kat tompok dan anak-anak. pastu setelkan semua esaimen dan lab report as soon as possible. kalo boleh tak nak tangguh lagi. boleh jadi ke erk??? agaga. tambah pulak, naik je cuti ni dah dapat 'perencah' test. ada dua pulak tu. both biology field punya subjek.. adoyai. kadang-kadang aku pelik, camna dorang ni study biologi erk. aku lagi prefer fizik yang tak perlu baca-baca dan hafal tu.. ekeke. tapi semua orang ada kekurangan dan kekuatan masing-masing an.

cuti yang seciput ni plan nak maen masak-masak.. jangan tak taw baru je beli buku masakan thai. ahaks. sila jangan terkejut. memang patut dan harus pun tahu memasak sebab umur dah 21 pun. dah layak ehem-ehem pun, cuma  kalo ada matured test tu layak la dapat A- tapi tinggi je yang tak berapa nak cukup je..haha. bagi yang mengenali, 'thinking skill saya dah matured ke belum?'...haha

so, rasanya takda papa pun nak tulis. sesaja gatai ja nak wat entri...ekeke. setelah sekian lama menanti, banyak yang aku dah dapat hari ini.. semalam dapat keluar ramai-ramai dengan housemate lama, pastu dapat special call yang penuh dengan nilai motivasi. called camni bukan senang nak ada taw, ni pun setelah 3 bulan baru dapat 'join'..haha. yang paling penting, hari ini aku nak balik umah.. nak peluk cium kucing kat umah..haha. papepun, bagi yang bercuti selamat bercuti yeh. cuti-cuti pun pepandai jaga diri dan maruah sekali..okeh! sekian.
senang hati je jadi kucing ni..hehe

5 comments:

  1. salam petang selasa =)

    lama tak menjengah disini..apa khabar?..

    belajar masak perlahanlahan, nanti pandailah.hehehe

    ReplyDelete
  2. Salam new blogger

    nice blog...hehehe

    jom singgah blog saya

    http://zubir5588.blogspot.com
    \segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

    ReplyDelete
  3. ala.. lama2 nanti skill masak tu datang... pastu leh la kongsi apa yg di masak dengan blogger2 yer.. hehehe.... nk gak rasa.
    [ http://www.noraluv.com/blog/]

    ReplyDelete
  4. Comelnya kucing tu baring.....bahahahaha

    ReplyDelete

ini blog peribadi. so, saya tulis apa-apa ja yang terlintas kat fikiran ni. kalo macam tak boleh terima entri-entri tertentu tu, harap maaf. terima kasih kerana sudi meluangkan masa di sini;)

secret admirer