aku nak kekaseh gelap boleh?

kekaseh gelap? macam tajuk lagu Ungu pulak an, kekasih gelapku yang femes time aku form 5 dulu..agaga. tapi skandal yang ke berapa pulak ni..hah, ayat bajet hot je. sampai hati ke nak menduakan orang laen? haish. mintak simpang mak limah.

sebenarnya aku nak wujudkan satu belog 'gelap', bukannya berblog dilorong gelap makna kata belog rahsia la. yang mana mungkin hanya 1 dalam 20 je yang tahu akulah penulis belog tu. boleh??? tapi kalo nak berblog gelap takpe an, takdalah buat salah macam yang berdua-duaan dalam gelap. na'uzubillah
sekadar hiasan..agaga
bukannya apa, rasa cam tergedik-gedik jugak nak ada satu belog yang boleh aku tulis segala menda yang tertulis kata dalam hati aku ni, especially my soul. oh no dear! sejak bila aku ngada-ngada nak jadi penglipurlara ceritera chinta ni. agaga. tapi salah ke kalo ada? belog aku, so sesuka ati la nak tulis apa-apa an..

just sebagai suka suki je, manalah tahu kalo jodoh panjang, nanti boleh baca balek kesah-kesah yang orang laen tak pernah nak kesah kat belog tu. yelah, zaman dulu, tulis sejarah idup dalam diari. then, abes je setahun diari tu dah tak bukak. campak je merata-rata. macam aku buat. segala kisah lama terkantoi ngan adek-adek aku..adoyai. tapi naseb baek zaman sekolah tak berskandal..erk??? gigit jari jap. ekeke.

sekarang zaman dah moden, boleh update je dalam belog. boleh upload picture lagi kat belog tu. aku rasa aku akan dedahkan identiti belog bila dah tiba masa je. pas dah akad nikah ke? agaga.. berangan la ko nida. papepun, blogging tetap enjoy. arini je entah bape entri dah aku post. borink tahap wonderpets punya pasal.

hari tu aku ziarah 'kekaseh gelap' aku tu, tak sangka ada jugak yang sudi follow..hihi

1 comment:

ini blog peribadi. so, saya tulis apa-apa ja yang terlintas kat fikiran ni. kalo macam tak boleh terima entri-entri tertentu tu, harap maaf. terima kasih kerana sudi meluangkan masa di sini;)

secret admirer