No honeymoon okeh!

waaa.. tak dapat nak pi hanimun. tapi hanimun ni selalunya digunakan untuk orang yang dah nikah je, erk? hah, whatever laa. yang pasti sem ni awal-awal lagi 'flight' untuk berhanimun tertunda sebab ramai sangat 'skandal' minta kasih sayang dari kitorang. makna kata, minggu awal-awal ni "no jalan-jalan okeh, juz stay at the beloved kolej!". spending time dengan esaimen yang menanti tu. padahal baru masuk 2 kelas, tapi..grrr..

sekadar hiasan..haha

sedih tak sedih tapi terpaksa atau nak sedap siket aku rela dalam terpaksa. haha. paling kesian kalo yang dah lama tak jumpa kawan baek aku tu. ingat plan awal-awal dah boleh kuar sesama ke, tapi adoyai., harapan berkecai. sampai dapat ayat, " takpe.. tunggu semua menda dah setel okeh". aku rasa ayat tu ada elemen-elemen kaciwa siket dari si penulis. oh no dear, sila bersabar. saya tetap di sini. boleh jumpa time akad nikah. opss, terlebih sudah!

papepun, sem ni memang aku kena pulun abes-abes nak up an pointer instead of trafik blog. eceh! hari ni pun tahniah lagi kat diri sendiri sebab bangun awal, then dah gi library lagi. mintak-mintak azamku mampu dilaksanakan.

sedih, kos tak tersenarai dalam senarai layak mintak scholarship kpm. hari tu punya la eksaited. takpe, maybe aku boleh terus g master, okeh!

4 comments:

  1. jemput join segmen dekat blog. mudah je. hehehe.

    http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

    ReplyDelete

ini blog peribadi. so, saya tulis apa-apa ja yang terlintas kat fikiran ni. kalo macam tak boleh terima entri-entri tertentu tu, harap maaf. terima kasih kerana sudi meluangkan masa di sini;)

secret admirer