sejuta kemaafan

salam. dah lama aku tak update belog ni. terasa macam dah mula berhabuk je.. fuhh.. tapi ada pulak yang sudi melawat iye bila dah terbiar.. alhamdulillah. terima kasih. entri ni aku tulis sebab aku nak mintak maap sesangat sebab tak dapat nak berbalas kunjungan bagi tetamu yang tolong 'jerit-jerit' kat shoutbox tu eh. sori teramat. minggu ni aku dah tersangan bizi. ada 3 lab report to go.. satu tutorial intro mechanic bakal memunculkan diri. esaimen dan projek sentiasa di sisi..eceh..

aku pun dah lama tak bersiar-siar dekat blog blogger-blogger laen. usahkan belog, fesbuk pun macam dah terbiar abes ah. yeke???hihi. tapi aku dapat rasa laa, mood aku nak online pun dah kurang ni. mata pulak asek berat je. tiap hari kelas start pagi dan habes time asar..huhu. padahal baru je gi kutip semangat baru last weekend, tapi kemalasan masih menimpa..

ini bukan aku..haha
semalam pun aku dah cukup stress bila tengok keje, sampai nak berair mata sudah..hehe. doakan aku iye kawan-kawan. aku nak berubah. aku nak pulun belajar sem ni. kalo ada kesempatan insyaallah aku berblogging macam biasa eh. nak tak nak aku terpaksa undur diri dulu. walaupun dalam hati aku tegar mengatakan.. i lurve blogging..hihi

7 comments:

  1. haha , buat dulu mana yang penting . time management is important . cewahh*

    ReplyDelete
  2. salam

    patutlah kak ayu lama tak nampak nur,
    dulukan yang utama dahulu yer

    moga kamu ada semangat dan masa berblog..
    all the best

    ReplyDelete

ini blog peribadi. so, saya tulis apa-apa ja yang terlintas kat fikiran ni. kalo macam tak boleh terima entri-entri tertentu tu, harap maaf. terima kasih kerana sudi meluangkan masa di sini;)

secret admirer