Mari Terjah Blog Saya


dah lama tak join segmen. skang nak join segmen anjuran IR pulak, first segmen yang aku join untuk sesi 2011 ni. segmen 'Mari Terjah Blog Saya'. okeh, apa yang IR nak dalam segmen ni..


1) Buat entry bertajuk : Segment "Mari Terjah Blog Saya" dan link kan ke entry ni :
done!


2) Letak header ni sebagai pengenalan segment..
done!


3) Berapa follower terkini, purata UV sehari dan jumlah post entry..
246 flowers, eh silap.followers la..ekeke
UV pulak dalam 10 je.. tak ramai pun. tapi alhamdulillah ada yang sudi singgah
total entry since berblogging 188 je

4) Ceritakan serba sedikit kenapa korang nak blogger terjah blog korang..Tak perlu panjang sangat.. Lebih kurang 50 patah perkataan jer..
sebab saya nak kawan ramai. mak kata kawan biar seribu, kawen biar satu..agaga.  bila ramai kawan, banyak menda yang dapat kita kongsi. bak kata orang, sharing is caring.

6 comments:

  1. terjah dah berkenalan! folo skali :)

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan jugak!
    thanks ea..

    ReplyDelete
  3. This is a good blog. Keep up all the work. I too love blogging and expressing my opinions

    ReplyDelete

ini blog peribadi. so, saya tulis apa-apa ja yang terlintas kat fikiran ni. kalo macam tak boleh terima entri-entri tertentu tu, harap maaf. terima kasih kerana sudi meluangkan masa di sini;)

secret admirer