saya sayang F..

salam..

aku xtaw sama ada tajuk ni ade kaitan or tak ng entry ni..
sori la erk tu sahabat2 yg dok maen tagged2 tuh..skang ni aku brada di tahap yg sangatmalas nk update blog..dah byk post juz draft jew coz ntah laa..almaklumla..tempat aku ni bru je start exam..paper sem ni plak parah2 je..terpaksa la bersengkang mata..(yeke???)..
sebenarnye tu adelah bahana org yg suke study last minit..hikhik

semalam tul2 hati aku terluke + luluh + berkecai + terburai terus ah..gara2 si K ni..punye la aku pulun nak tunjuk an sayang kat dye, menyusun ayat itu dan ini, tup2 tibe tym nak meluahkan kasih sayang aku kat dye tuh, dye tanya banyak menda yang unexpected..rase nak nanges kat c2 gak tym tu, tp tahan ja coz kiri kanan ramai umat manusia..hanya berdoa pada Allah agar dipermudahkan..

pasni aku berharap B tak kecewakan aku plak..aku dah belajar mengenalinya from the bottom of my heart..hikhik..sakit kot dikecewa..parah..clash pown aku mampu senyum lae..teruk punye manusia..opss, but inly me noe why i'm stikk kip smiling on dat tym..huhu~

'B, jgn kecewakan saya taw, saya sayang awak..awak kena la paham yg saya ni baru je nak mengenali jenis2 cam awak ni, coz saya bukan jenis suke menghafal struktur2 ni..sori B, but i'm try to b da bes..nak claim baleksilap yang lepas..wuu'

papepun, yg paling di nanti nak jumpe si F on da next tuesday ni..waa..sangat sabar menanti hari tersebut.. untuk F ni, aku kena tul2 memahami ape yang telah diterangkan setiap minggu..tap kali date ng F, even aku ngantok pown, aku mampu survive lae..kalo nak compare jumpe K yg aku memag amat senang utk ZzzzzZzZ..haha..patut la ko kecewakan aku an Z..

for B & F..i luv both of you..bukan nak curang tapi nak berlaku adil..hehe..tp B jgn jeles, sy lae syg F coz sy da kenal dye since 4 years ago..tp sy bru je knal B about a year ago..neway,i'm try to be da bes..yaa!!!

mesti ade insan yang tertanya-tanya sape K, B & F..

papepon nak pulun abes2 ni..i can do it..tp camna nk pulun kalo asek maen game j???

2 comments:

  1. mungkin ke ko cakap sal aku??ni nak teperasan ni...haha..

    ReplyDelete

ini blog peribadi. so, saya tulis apa-apa ja yang terlintas kat fikiran ni. kalo macam tak boleh terima entri-entri tertentu tu, harap maaf. terima kasih kerana sudi meluangkan masa di sini;)

secret admirer