you my only one..



memandangkan skang ni dah masuk zon study week
so, macam-macam menda pelik aku wat
so abes lah sume page aku bukak
then, dalam syok2 cari lagu best2 yg bolah naikkan semangat
(sebab aku kdg2 jadi unmotivated)
aku terjumpa satu lagu ni
aku try dengar..
then abes aku layan..
ntah bape kali aku replay pon tatao..haha
lirik dye agak best, bg aku laa

My Only One - Mocca

we had a fight last night

and i called him mad
makes me feel so sad
and i’m so ashamed

he’s my only one

i give him all my love
even though my mom says no!
i just go on and on…

no one’s gonna take him away from me..
everyday and everynight

i just wanna hold him tight
and make sure that everything stays night
and everyday and every night
to dream of him is mu delight and know that
he’ll stay with me all the way


so, untuk orang yg tersayang..
dengarlah lagu ni eh..haha
u my only one..


video

2 comments:

ini blog peribadi. so, saya tulis apa-apa ja yang terlintas kat fikiran ni. kalo macam tak boleh terima entri-entri tertentu tu, harap maaf. terima kasih kerana sudi meluangkan masa di sini;)

secret admirer