Calmness start of February

bangun je pagi-pagi, celik mata; terasa macam aku masuk dalam dunia baru. hari ni awal-awal pagi lagi dah masuk kerja, sengaja nak menyibukkan diri. padahal dalam masa yang sama sedang memujuk hati supaya menjadi seorang yang sangat tabah.

baru je nak start buat kerja, dapat call dari strange number. seriously aku kadang-kadang takut nak angkat. tapi bila aku dengar je, terus cam speechless.
"saya dah sampai korea.."
"alhamdulillah..jaga diri baik-baik"

semoga peluang ini mampu mendekatkan kita dengan sang pencipta sahabatku. kalo aku banyak mendekatkan diri pada-Nya, insyaallah aku peroleh ketenangan. semoga dipermudahkan segala urusan kita semua..amin

2 comments:

  1. sonok le tu cik abg die da smpai korea.leh la survay tmpat honeymoon

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehem2.. untungla~~~

      dok malaysia jugak best

      Delete

ini blog peribadi. so, saya tulis apa-apa ja yang terlintas kat fikiran ni. kalo macam tak boleh terima entri-entri tertentu tu, harap maaf. terima kasih kerana sudi meluangkan masa di sini;)

secret admirer